Opis terapijskog programa budwig centra

terapija

 • Budwig protokol

  Nakon upisa u naš Wellness Edukativni Program u kojem ćete imati priliku da saznate o svemu što je koristila Dr Budwig u lečenju svojih pacijenata, saznaćete o hrani koju treba jesti i koju treba izbegavati. Dobićete dnevni raspored u kojem detaljno piše šta trebate raditi svakog dana. Dobićete i nekoliko Budwig recepata i ideje za pripremu jela po principima Dr Budwig. Svaka terapija koju koristite biće vam objašnjena – njena primena i svrha.

 • Odabrana biljna terapija

  Dr Budwig je podržavala prirodne dodatke ishrani u borbi protiv raka. Koristila je prirodna biljna jedinjenja, čajeve i začinske biljke. Dobićete početni paket suplemenata i čajeva, i saznaćete koje od njih ćete koristiti, kad i čemu služe. Takođe ćete dobiti raspored i recepte koje ćete slediti tokom dana. Sokove od voća i povrća, i Budwig smesu ćete sami praviti u apartmanu u kojem budete boravili.

 • Program uništavanja mikroba

  Zapper aparat uništava viruse, bakterije i parazite nađene u ćelijama raka. Naučićemo vas kako da započnete intenzivan program čišćenja od ovih patogena. U ovu svrhu koristimo samo biljne proizvode koje su u saglasnosti sa Dr Budwig, zajedno sa primenom  srebrne vode. Posle pet dana tretmana moći ćete započeti i detoksikaciju jetre.

 • Svakodnevna detoksikacija

  Klistiranje vodom i kafom koje pomaže jetri da izbaci toksine. Čest uzrok bola jesu bakterije jer proizvode te toksine. Klistiranje povećeva delotvornost čišćenja od patogena. Klistiranje vršite u apartmanu sami, ili uz pomoć naših medicinskih tehničara.

 • Ultra čišćenje jetre i žučne kese

  Jetra vrši 500 – 3000 funkcija na dan. Naučićemo vas drevnu i vrlo efikasnu metodu dokazanu da je pomogla mnogima da izabace velike količine ‘mekih žučnih kamenaca’. Svaki kamenčić ima parazite u sebi. Posle prvih 5 dana čišćenja od virusa , bakterija i parazita saznaćete kako obaviti ovo čišćenje. Pošto su toksini jedni od 4 glavnih razloga stvaranja raka, vrlo je važno obaviti i ovu terapiju.

 • Medicinski magneti

  Ćelije raka žive u kiseloj pH sredini i nemaju dovoljno kiseonika. U Budwig protokolu ćemo vas naučiti kako primenjivati magnete u svrhu pretvaranja pH u alkalnu i kako povećati unos kiseonika u ćelije. Svakodnevnim korišćenjem magneta bol se smanjuje, a energija povećava.

  Kod raka su uvek 2 faktora prisutna: kisela pH i nedostatak kiseonika. Molekularnu formu kiseonika možete imati samo u alkalnoj sredini. PH krvi je 7.4, alkalna. Kad postane kisela,  razvijaju se  bolesti i razni simptomi. Zdrava ljudska ćelija sadrži mnogo molekula kiseonika i alkalnu pH. Od karcinogenih hemikalija (koje izazivaju rak) dnevno dobijamo prosečno 10000 povreda našeg genetskog materijala zvanog DNK. DNK se može oporaviti dokle god ćelija ima dosta kiseonika i nalazi se u alkalnoj sredini. Kada enzimi iz hrane rade, stvara se magnetno polje koje je merljivo i zabeleženo (u studijama). Budwig smesa (sir i laneno ulje) u kombinaciji sa magnetnom terapijom menja kiselu sredinu ćelija raka u alkalnu i tako stvara moćno isceljujuće polje.

 • Emocionalno isceljenje

  Studije su procenile da 85% zdravstvenih poremećaja ima vezu sa negativnim iskustvom. Korišćenjem EFT (Emotional Healing Technique) smanjuje se intenzitet negativnih emocija. Možete dobiti nekoliko EFT tretmana kod nas a takođe ćete naučiti osnovu korišćenja EFT i moći koristiti gde god bili.

 • Akupunktura

  Stimuliše imuni sistem, jače vaše telo, pomaže u smanjenju bolova i otoka, poboljšava apetit, varenje, reguliše spavanje i poboljšava raspoloženje.

 • Međuljudski odnosi

  Skoro svako ima poneku tešku osobu u životu sa kojom mora da komunicira. Dosadan komšija, naduren kolega ili familiju sa kojom se ne slaže. Sve ovo može da ima loš uticaj na naše zdravlje, pogotovu ako je reč o svakodnevnoj negativnoj atmosferi. Zato vas učimo kako živeti u miru s ljudima iz vaše okoline. Preporučujemo i inspirativne knjige.

 • Color terapija

  Bioptron: svaka boja ima svoju frekvenciju i vibraciju. Kada odrađena frekvencija boje dopre u naš organizam ta vibracija može da utiče na naše emocije. Npr. žuta i narandžasta boja su povezane sa srećom. U toku Budwig protokola biće određena boja koja vam trenutno odgovara.

 • Bipolarna svetlost

  Bioptron: za oporavak tkiva, smanjenje bolova, smanjenje otoka.

 • Aqua Detoksikacija

  Pomaže da se telo detoksikuje kroz 2000 pora na stopalima. Izbacuje otrove i teške metale, koji su unešeni putem ishrane, disajnih puteva, i preko kože.

 • Recepti

  Dobićete nekoliko recepata koji su odobreni od Dr Budwig i recepte koje ćete slediti tokom dana i još mnogo ideja za zdravu ishranu kojom ćete zameniti loše navike u ishrani.

 • Protiv bolova

  Mnogi oboleli od raka imaju bolove. Naučićete kako da nanosite posebna ulja koja odagnaju bol prirodnim putem. Neke lekovite biljke, kao kajen paprika ubijaju bakterije, koje su česti uzrok bola. Kao što je već spomenuto, klistiranje, magneti i detoksikacija jetre  takođe znatno smanjuju bol.

 • Tretmani u poliklinici

  Svaki dan, po 2-3 sata, ćete primati tretman i instrukcije. Spravljenje hrane i sokova, kao i klistiranje, ćete pripremati u svom domu.

 • SCIO birezonantna terapija

  SCIO je kompjuterski aparat koji preko elektroda detektuje promene u vašem telu. Na kompjuterskom ekranu se pokažu odstupanja i bolesti.

  Zatim se podešavanjem programa, preko elektroda, šalju odrađene lekovite frekvence nazad u vaše telo.

  SCIO se počeo koristiti pre više od 20 godina u NASI, jer su astronauti morali biti u top formi. SCIO leči sve bolesti. Dovoljno je dolaziti jednom nedeljno a kasnije i jednom mesečno na terapije.

 • Limfna drenaža

  Određenom manuelnom tehnikom se pokreće limfa koja dalje vrši prirodno čišćenje organizma.

 • Bahove cvetne kapi

  Bahovi Cvetni Lekovi predstavljaju komplet od 38 esencija koje su napravljene od cvetova divljeg,samoniklog bilja. Osnovna karakteristika ovih biljnih esencija jeste da one predstavljaju lekove za naša unutrašnja zbivanja, naše misli, emocije i unutrašnje doživljaje. Bachove kapi se koriste radi balansiranja emocija.

 • Homeopatija

  U osnovi homeopatskog leka su supstanece biljnog, životinjskog ili minerelanog porekla. Homeopatski lekovi se mogu kombinovati sa bilo kojom drugom terapijom. Mogu ih uzimati i trudnice i bebe, mala deca, osobe u poznim godinama.

 • Darkfield mikroskopija

  Vidi se krv u prirodnom stanju, njen kvalitet i promene. Daje dodatnu informaciju o zdravstvenom stanju pacijenta.

 • Energetske vežbe

  Kada kod sebe primetimo često prisustvo negativnih emocija, teških misli, ali ne dolazimo do odgovora, izvesno je da postoji problem u jednom ili više energetskih centara (čakri). Energetskim vežbama počinjemo balansiranje ovih energetskih centara.

 • Aura healing tretman

  čišćenje i harmonizacija aure – muzika i meditacija (tehnika: visak, meditacija, muzika), podizanje snage kvaliteta i potpunog razvoja AURE, transformacija štetnih energija, vibracija i zapisa, pročišćenje informacionih kanala i jačanje BIO POLJA, max.otvaranje i aktivacija energetskih centara-ČAKRI, harmonizacija podsvesti, svesti i nadsvesti, transformisanje negativnog genetskog nasledja, brisanje patogenih informacija BIO POLJA i DNK, max. aktiviranje genetskog potencijala

 • Reiki

  Reiki je tradicionalna metoda isceljivanja dodirom, koja otklanja stres, popravlja raspoloženje, pojačava imunitet, aktivira sve odbrambene snage. Zbog toga što se tretman izvodi polaganjem dlanova na telo pacijenta, reiki se još zove i terapija dodirom.

 • Rekonektivno isceljivanje

  Rekonektivno isceljivanje je jedinstven, nov način isceljenja. Ono nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Deluje potpuno uspešno na svim nivoima: duhovnom, emocionalnom, mantalnom i fizičkom. Efeksti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

  Rekonektivno isceljivanje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ili ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva.

Zakažite pregled

Saznajte u kakvom je stanju Vaš organizam. Nakon pregleda možete početi sa terapijom po Budwig protokolu.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi