Da li Budwig protokol pomaže kod svih tipova raka?

rezultati

Plan isceljenja

Dr Budwig je u svojim knjigama objasnila kako ovaj plan isceljenja poboljšava stanje svih ćelija tela. Nije bitno gde se nalaze te ćelije raka ni kakvo ime im je dato, jer Budwig program daje ćelijama ono što im je potrebno (esencijalne masne kiseline) da bi povratile normalnu funkciju. Međutim, to ne znači da koristimo istu ishranu i lekovito bilje za svakog pacijenta. Pregledom, mikroskopiranjem krvi i SCIO testiranjem se odrađuje precizan plan ishrane i program rada, u zavisnosti od vašeg imuniteta, nivoa intoksikacije, energije itd.

U Budwig centru su spisi od preko 30 godina istraživanja, 50 godina postojanja Budwig protokola i bezbroj studija, koje je i Dr Katarina Badawi proučila.

Terapije i oporavak

Terapije Dr Budwig su dokumentovane i položile testove uredbe konvencionalne medicine.

Zadivljujuće je to da je Dr Budwig otkrila da se pacijenti oporavljaju već posle 3 meseca primene njene ishrane i smese lanenog ulja i mladog sira. U nekim slučajevima se tumor smanjio. Pomogla je i nekim pacijentima kojima su lekari rekli da im nije preostalo vremena. Očigledno je Dr Budwig postigla mnogo na polju istraživanja raka! U jednoj od svojih knjiga je rekla: ’’Često odvedem vrlo bolesnog pacijenta obolelog od raka iz bolnice gde su rekli da mu je preostalo samo par dana života, ili par sati. Ovo je najčešće praćeno vrlo dobrim rezultatima. Prvo što mi kažu ovi pacijenti i njihova porodica je da su, u bolnici, rekli da više neće biti sposobni da mokre ili imaju pasažu creva. Patili su od suvog kašlja i nisu mogli da iskašlju sluz. Sve je bilo blokirano. Veoma ih ohrabri kad iznenada, u svim simptomima, površinski aktivne masnoće, sa njihovim bogatstvom elektrona (od smese lanenog ulja i mladog sira), počinju reaktivirati vitalne funkcije i pacijent se odmah oseća bolje.’’

Opasna ulja

Našoj ishrani često nedostaju nezasićene masne kiseline, a u višku unosimo veštačke oblike masti poznate kao trans – masti (tj parcijalno hidrogenizovana ulja). Ovo se odnosi na rafinisano ulje za kuvanje i margarin. Većina ekstarhuje ulje iz kukuruza, suncokreta, itd koristeći ekstremno visoku temperaturu i hemikalije. To više nisu živa, prirodna, već mrtva ulja koja donose smrt onima koji ih koriste. Ova ulja ulaze u ćelisku membranu i unište njen električni naboj. Bez tog naboja, naše ćelije se počnu gušiti zbog nedostatka kiseonika. Nije ni čudno, da je Dr Budwig našla da pacijeti imaju zelenu nijansu krvi  pre početka njenog protokola. Takođe su ova trans ulja odgovorna za dijabetes tip 2, jer je insulin veliki molekul koji teško prolazi kroz ćelisku membranu u koju je ugrađena veštačka masnoća.

Disciplina

Uspeh u poboljšanju zdravlja zavisi od toga koliko se pacijent čvrsto drži protokola. Oni koji slede sva uputstva o ishrani i stilu života imaju vidna poboljšanja već za 3 meseca. Pacijenti koji imaju bolove mogu da se osećaju bolje još dok su kod nas na terapijama, dakle u prve 2 nedelje. Poboljšanje opšte energije,raspoloženja i regulacija apetita i sna takođe može biti u prve 2 nedelje. U slučajevima koji se prate laboratorijski rezultati npr. nivo sećera u krvi, promena se vidi za mesec dana.  Procenat izlečenja je 90%

Zakažite pregled

Saznajte u kakvom je stanju Vaš organizam. Nakon pregleda možete početi sa terapijom po Budwig protokolu.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi