• 13 SEP 16
  • 0
  Rak dojke

  Rak dojke

  Zašto se ne treba bojati raka dojke?

  Ako žena shvati svoju moć u formiranju raka dojke i iskoristi tu moć za sopstveno izlečenje, rak može biti najbolja stvar koja joj se u životu desila.

  Molim?!

  Rak dojke se najčešće dijagnostikuje posle uradjenog ultra zvuka i mamografije. Nakon toga se uzima biopsija i čekaju nalazi. To mogu biti najstresniji dani u životu jedne žene. I kad nalazi stignu, i ako nisu „dobri“ pada mrak na oči. Nema potrebe. Vaši nalazi će pomoći da jasnije analiziramo uzrok raka i da tačnije odredimo put vaše lične transformacije.

  Vaši stavovi, vaša osećanja, stil života koji ste imali je doveo do ovog stanja. Dakle potrebna je promena kako bi doslo do izlečenja. Svaka bolest nam govori šta trebamo promeniti u životu. Svaka bolest je znak da nešto ne radimo u skladu sa prirodom i sa našim pravim JA. Potiskujemo želje, živimo živote drugih, uklapamo se u standarde iako se ne slažemo sa njima, i to izaziva niz konflikta u nama.

  Neke od misli koje direktno utiču na disbalans dojki su:

  Preterana briga o deci ili vašoj majci, ne snalaženje u ulozi majke, neprihvatanje ženstvenosti. Ovo su početne tačke sa kojih kreće vaše putovanje samoanalize, osvešćivana, prihvatanja greške, prihvatanja sebe i prižanja sebi duboke ljubavi i podrške.

  Zašto ste se razboleli? Jer ste sve ovo trebali uraditi do sad. Duoko u sebi ste znali da živite u konfliktu sa samim sobom, ali niste rešavali. I tako vas vaše JA dovede u situaciju u kojoj imate dva izbora:

  • Menjati se i živeti u skladu sa prirodom
  • Čvrsto se držati starih principa i nastaviti patnju

  Jako je teško da sami idete ovim putem transformacije. Tehnike koje koristimo u Poliklinici Badawi mogu ovaj težak period da pretvore u fantastičnu avanturu. Možete dobiti odgovore na sva pitanja kroz neke vidove hipnoza, možete crtati fraktale sa našim terapeutom koji će ih analizirati i usmeriti na kojim aspektima lčnosti trebate poraditi. Možete otkloniti svesne i podsvesne traume i tuge samo tapkanjem na akupukturne tačke, a možete otkloniti vaše teške karakterne osobine, koje su vas držale u normama, pomoću Bahovih cvetnih kapi.

  Pored svega ovog, mora se naglasiti da je briga o fizičkom telu nezaobilazna. Moramo ćelije očistiti od toksina, i dati im energiju i hranljive materije da bi se oporavile. Kompletna briga o fizičkom, energetskom i emotivnom aspektu čoveka se najkopletnije sprovodi Budwig protokolom.

  Rak je samo putokaz!

  Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i kineske medicine, EFT praktičar, ekspert za Budwig protokol i holistiku, iz poliklinike ’’Badawi’’.

  Ostavite komentar →

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.

Photostream