Prirodni i holistički program Dr Johanne Budwig u terapiji raka

prirodno lecenje raka

prirodno lecenje raka

Postoje mnoge metode i načini ishrane koji pomažu kod lečenja hroničnih bolesti. Mi smo odabrali Budwig protokol jer je sveobuhvatan. Poklanja veliku pažnju fizičkom, emotivnom i energetskom delu čoveka, a to je najbitnije za izlečenje. Tek kad se posvetimo čoveku kao celini i dovedemo njegovo fizičko, psihičko i energetsko stanje u balans, možemo očekivati velike rezultate.

Prirodno lečenje raka

Zato koristimo posebnu ishranu i preko 10 vrsta prirodnih terapija koje doprinose jačanju i isceljenju organizma. Svaka jedinka ima sposobnost regeneracije, ali joj moramo pružiti odgovarajuće okolnosti da se pokrene u tom pravcu. Budwig protokol – prirodno lečenje raka.

Od čega se sastoji Budwig protokol?

Budwig protokol se sastoji od terapija koje dovode do jačanja imuniteta, uspostavljanje alkalnog pH krvi, ubijanje parazita i mikroorganizama, detoksikacije organizma, vraćanje pravilnog razvoja ćelija i pravilnog matabolizma i zdravog emotivnog života.

Iskustvo Dr Katarine Badawi

U oktobru 2009. Dr Katarina Badawi je posetila BUDWIG CENTAR u Španiji, koji je zvanično jedini ovlašćen centar za primenu Budwig terapijskog programa. Dr Katarina je završila BUDWIG WELLNESS KURS, dobila sertifikat i licencu za dalju primenu BUDWIG PROTOKOLA i terapije u POLIKLINICI BADAWI.

Dr Johanna Budwig bila je jedna od vrhunskih nemačkih biohemičara kao i jedna od najboljih istraživača na polju kancera širom Evrope. Rođena je 1908. i živela do svoje 95.godine. Bila je nominovana za Nobelovu nagradu 7 puta. Tokom 50 godina rada sa pacijentima, ishranom i njenim protokolom je imala preko 90% uspešnosti u lečenju pacijenata sa svim vrstama kancera.  Zbog toga Budwig Centar koji je direkno ovlašćen od Dr Budwig,  koristi ovo kao osnovu programa.

Pristup u lečenju

Pristup Dr Budwig vas uči kako uspešno da tretirate uzroke svih vrsta raka: rak dojke, rak pluća, rak na mozgu, rak prostate, rak kostiju, rak mokraćne bešike, rak na grliću, rak želuca itd., kao i hronične bolesti: leukemija, Hodžkinova bolest, arthritis, astma, fibromialgia, psorijaza, ekcemi, i ostala  hronična oboljenja.

Postoje 4 glavna razloga za stvaranje raka i većine drugih bolesti:

  • Toksini ( bakterije, virusi, paraziti i njihovi toksini )
  • Slab imuni sistem ( zbog stresa, emocionalnih trauma, prekomernog rada )
  • Kisela pH vrednost krvi
  • Manjak kiseonika ( zbog korišćenja loših ulja i masti, slabe cirkulacije, manjak fizičke aktivnosti itd. )

Baš kao što bi auto stao ako bi se skinuo jedan točak, tako bi se i rak zaustavio kad bi uklonili njegove pokretače ( tj. uzroke ). Rak ne znači smrtnu kaznu, ali označava jak izazov i zahteva veštinu i disciplinovan pristup koristeći više lekovitih bilja, čajeva, odabrane hrane i terapiju.

Zakažite pregled

Dodatne informacije i zakazivanje

Zakažite pregled

Saznajte u kakvom je stanju Vaš organizam. Nakon pregleda možete početi sa terapijom po Budwig protokolu.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi