• 10 NOV 15
  • 0
  Prirodno lečenje raka – 12 neverovatnih koristi soda bikarbone

  Prirodno lečenje raka – 12 neverovatnih koristi soda bikarbone

  Prirodno lečenje raka – 12 neverovatnih koristi soda bikarbone

  Soda bikarbona – jednostavna, jeftina, svima dostupna supstanca. Supstanca koja ima primenu u mnogim sferama života, između ostalog u održavanju zdravlja.

  Mislite da vama soda bikarbona nije potrebna? Hajde da vidimo…

  Da li jedete meso? Da li jedete viršle, paštete ili salame? Da li jedete proizvode sa šećerom, belim brašnom i margarinom? Možda tu i tamo koji sok, instant kafu ili instant supu? Vaša krv je kisela!!!

  Kisela krv je jedan od 4 glavna uzročnika stvaranja raka.

  Soda bikarbona neutralizuje kiselu krv.

  Među najpoznatijim metodama u kojima se koristi soda bikarbona je terapija po protokolu prof. Johane Budwig. Prof. Budwig je koristila soda bikarbonu u svrhu prirodnog lečenja raka. Preporučena univerzalna doza je pola kašičice soda bikarbone na dan, u trajanju od dve nedelje. Kod težih bolesnika, kod kojih je krv više zakišeljena, doze su dostizale čak i 2 supene kašike na dan u mesecima terapije.

  Soda bikarbona se može koristiti i u vidu obloga preko obolelog mesta. Takođe u vidu kupke i klistira.

  Čak ako i niste oboleli, trebate obratiti pažnju i sprečiti nastanak bolesti. Osim u neutralisanju kisele krvi, soda bikarbona, se koristi u kućnoj hemiji.

  A zašto bi to radili?

  Dali ste primetili da je broj kožnih i respiratornih (disajnih) alergija porastao u poslednjih 20 god? To je zbog upotrebe teških metala u preparatima kućne hemije. Pravilo je: što je miris jači, sadrži više metala koji se talože u organizmu – u sluzokoži i koži. Pa pomislite na omekšivače i  osveživače mirisa.

  Soda bikarbona u kombinaciji sa sirćetom će otkloniti sav kamenac. A sama suva soda bikarbona upija neprijatne mirise, kako iz frižidera tako i iz cipela. A kod pranja veša upotrebite upola manje deterdženta i duplo više soda bikarbone.

  Dezodorans
  Bez daljnjeg njegova uloga je neizostavna. Ali šta se dešava kad se sprečava znojenje?
  Znojne žlezde i dalje rade, žele da vrše svoju ulogu čišćenja organizma, ali ne mogu da izbace toksine jer su antiprespiranti zatvorili odvode i tako se svi toksini slivaju nazad u telo. Soda bikarbona pomešana sa malo vode postaje pasta. Takva pasta se nanosi par pta dnevno umesto dezodoransa a dobijate isti efekat.

  Mravi u kuhinji
  Pospite soda bikarbonu po podu i usisajte je za par dana kad nestanu mravi.

  Vaš kućni ljubimac ima buve?
  Posle kupanja ga pospite soda bikarbonom. A takođe pospite malo soda bikarbone po kući i mestima gde se šeta ljubimac, I buve će nestati.

  Dete je donelo vaške?
  Operite mu kosu i pospite soda bikarbonu. Stavite mu kapu i sledećeg dana isperite kosu i operite kapu. To ponovite par dana.

  Čišćenje voća i povrća
  Otopite 1 kašiku soda bikarbone u 1dl sirćeta, dodajte 1l vode  i potopite voće i povrće u taj rastvor na 30min. To će da očisti većinu hemikalija sa vašeg voća.

  Slobodno širite spisak neverovatnih koristi soda bikarbone.
  Dakle 13. korist je…

  Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i akupunkture, iz poliklinike ’’Badawi’’.

  Ostavite komentar →

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.

Photostream