Prevoz pacijenata i apartmani

prevoz

Prevoz

Ukoliko ne dolazite svojim prevozom do nas, možemo obezbediti prevoz za pacijente u zemlji i inostranstvu. Ako je u pitanju nepokretni bolesnik možemo ponuditi prevoz privatnim sanitetskim vozilom ALLEGRO. Prevoz od aerodroma do hotela, i od hotela do poliklinike je takođe organizovan.

Smeštaj

Nudimo vam prelepe nove apartmane sa svim potrebnim uredjajima (sokovnik, mlin, secko itd.). Apartmani su smešteni na par kilometara od poliklinike.

Dvokrevetni apartman

Dvokrevetni apartman je u vidu garsonjere. Ima 26 kvadratnih metara, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa pogledom na parking zgrade, opremljenu kuhinjicu sa priborom za jelo, sokovnicima i blenderima, stol i dve stolice, dva kreveta sa dormeo dušecima, plazma televizor sa kablovskim kanalima. Pijaca, prodavnica, apoteka, pošta su na 100m udaljenosti. Poliklinika Badawi je udaljena 2 km.

Cena: 20 EUR / noćenje.

Trokrevetni apartman

Trokrevetni apartman ima 40 kvadratnih metara, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa pogledom na šetalište, opremljenu kuhinjicu sa priborom za jelo, sokovnicima i blenderima, stol i 3 stolice, dva kreveta sa dormeo dušecima i kauč na klik klak razvlačenje, plazma televizor sa kablovskim kanalima. Pijaca, prodavnica, apoteka, pošta su na 100m udaljenosti. Poliklinika Badawi je udaljena 2 km.

Cena: 30 EUR / noćenje.

Prevoz do Poliklinike je sopstveni ili organizovan taxijem ili kolima hitne pomoći Allegro.

Zakažite pregled

Saznajte u kakvom je stanju Vaš organizam. Nakon pregleda možete početi sa terapijom po Budwig protokolu.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi