• 05 SEP 16
  • 2
  Da li je rak izlečiv? Nije!!! Zašto? Zato što niko ne želi da se promeni u toj meri da se izleči!!!

  Da li je rak izlečiv? Nije!!! Zašto? Zato što niko ne želi da se promeni u toj meri da se izleči!!!

  Mnogo pričamo o Budwig protokolu i pomoći u lečenju raka. Stalno dajemo mogućnost izlečenju, jer zapravo postoji ta mogućnost. Ali zašto se oboleli ne izleče?!

  Naišla sam na komentare ljudi koji nisu primenjivali ceo program da pomognu sebi ili drugima, ali su bili puni besa i predrasuda. Jasno, da oni koji „gube“ voljenu osobu, zbog svoje nemoći da pomognu,  postaju ljuti na okolinu. Pa da razjasnimo neke pojmove…

  Budwig protokol je kombinacija raznih tehnika, suplemenata, ishrane i aparata koji čiste i jačaju organizam, jačaju životnu energiju (u kineskoj medicini zvanu ĆI energija) i otklanjaju negativne emocije doprinoseći osećaju mira.

  Da li Budwig protokol kao celina leči? Da.

  Da li će terapeuti koji se time bave izlečiti pacijenta? Ne.

  Pa šta rade svi ti terapeuti? Jačaju vašu energiju, otklanjaju bolove, pospešuju rad vaših ćelija, uče vas o pravilnoj ishrani i stilu života, i NAJVAŽNIJE otklanjaju prepreke iz vašeg uma kako bi sami jasno uvideli svoje postupke koji su vas razboleli. A taj uvid je početna tačka vašeg izlečenja tj. samoizlečenja. Terapeuti vas usmeravaju i daju vam detaljne instrukcije kad šta trebate jesti i piti, kako raditi energetske vežbe, kako sami da otklonite svakodnevne negativne emocije, pomažu vam da vam se iscele psihičke i fizičke rane, otklanjanju mentalne blokade, savetuju o otklanjanju toksina, i stalno su uz vas.

  Terapeuti su stalno uz vas na VAŠEM putu preobražaja. Tu da vas usmere, daju savete, i bodre. Vi ste vaš centar sveta, ne vaš lekar. Vi ste junak svoje priče, ne vaš terapeut.

  A da li ćete vi poslušati sve savete? Da li ćete uraditi sve što su rekli? Da li ćete žrtvovati vaše vreme radi vašeg isceljenja i produžavanja vašeg vremena? Ili ćete odustati od rada na sebi jer je pretežak i samo se pridržavati Budwig ishrane?  To je vaš izbor.

  Ako vas terapeuti ne mogu izlečiti (jer to nije njihova uloga) pa ko onda može?!

  VI SAMI! Budwig protokol je protokol u kome naučite kako sebe izlečiti.

  Da li je to lako naučiti? Lako je ako želite to naučiti. Nemoguće je ako ne želite promenu.

  Većina misli da je promena ishrane najveća promena i najveće žrtvovanje. To je najlakši deo. Mnogo teže je počistiti emotivne okidače raka, jer to ubraja potpunu sirovu iskrenost prema svojoj duši. A tu se suočavamo sa nepravdama koje smo naneli SAMI sebi. Suočavanje sa sopstvenim emocijama i egom može biti toliko teško da nastavljamo zatrpavati sve pod tepih i tada se vraćamo starim navikama i stilu života koji nas doveo do ove bolesti. Zato je to teško. Zato se to ne može postići bez podrške.

  Da li je moguće sebe izlečiti? Moguće… jeste. Teško… jeste. Ali je moguće.

  Jer bez obzira da li mislite da možete ili ne možete, u pravu ste.

  Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i kineske medicine, EFT praktičar, ekspert za Budwig protokol i holistiku, iz poliklinike ’’Badawi’’.

  Ostavite komentar →
 • Objavio/la Marija Ifkovic on 12/09/2016, 22:18

  "Da li je rak izleciv?" – misli da, DA, ako oboleli zeli, a svako zeli, ali stvarnost zna biti surova.
  Sve ovo sto ste izneli je tacno i razumljivo (iako nisam dovoljno kompetentna da procenjujem) uz jednu opasku – potrebna je i dobra materijalna podrska.
  Nije dovoljno procitati, prostudirati Budwig protokol, potrebna je i velika je pomoc terapeuta (kako u tekstu navodite ili citavog tima, rekla bih) i opet se vracam na kamen spoticanja – matrijalne mogucnosti. Na zalost u ovoj sredini, u ovim zivotnim okolnostima, jednostavno tko ima para (ne malo) taj ce imati podrsku i promeniti dosta toga sto ce mu omoguciti izlecenje ili jos bolje NEvracanje bolesti.
  Da ne sirim temu, zahvalna sam da se pojavio ovakav clanak, uverena da ce imati poticaja i na obolele i one koji to nisu. Covek sam sebi moze pomoci ne cekajuci da oboli. Sa postovanjem, Marija

  Odgovori →
  • Objavio/la Dr Katarina Badawi on 14/09/2016, 08:37
   in reply to Marija Ifkovic

   Draga Marija,
   Hvala na komentaru. Nas cilj je da informacija dopre do onih kojima je pomoc potrebna. Tu smo za Vas, na usluzi.
   Zelim Vam prijatan dan!

   Odgovori →

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.

Photostream