• 03 OKT 16
  • 3
  Budwig protokol: poboljšanje zdravlja kod obolelih od hroničnih bolesti #kancer

  Budwig protokol: poboljšanje zdravlja kod obolelih od hroničnih bolesti #kancer

  Budwig protokol – terapije koje vode do jačanja imuniteta

  Postoje mnoge metode i načini ishrane koji pomažu kod lečenja hroničnih bolesti. Mi smo odabrali Budwig protokol jer je sveobuhvatan. Poklanja veliku pažnju fizičkom, emotivnom i energetskom delu čoveka, a to je najbitnije za izlečenje. Tek kad se posvetimo čoveku kao celini i dovedemo njegovo fizičko, psihičko i energetsko stanje u balans, možemo očekivati velike rezultate.

  Zato koristimo posebnu ishranu i preko 10 vrsta prirodnih terapija koje doprinose jačanju i isceljenju organizma. Svaka jedinka ima sposobnost regeneracije, ali joj moramo pružiti odgovarajuće okolnosti da se pokrene u tom pravcu.

  Od čega se sastoji Budwig protokol?

  Budwig protokol se sastoji od terapija koje dovode do jačanja imuniteta, uspostavljanje alkalnog pH krvi, ubijanje parazita i mikroorganizama, detoksikacije organizma, vraćanje pravilnog razvoja ćelija i pravilnog matabolizma i zdravog emotivnog života.

  Prirodni i holistički program Dr Johanne Budwig u terapiji raka

  Pristup Dr Budwig vas uči kako uspešno da tretirate uzroke svih vrsta raka: rak dojke, rak pluća, rak na mozgu, rak prostate, rak kostiju, rak mokraćne bešike, rak na grliću, rak želuca itd., kao i hronične bolesti: leukemija, Hodžkinova bolest, arthritis, astma, fibromialgia, psorijaza, ekcemi, i ostala  hronična oboljenja.

  Postoje 4 glavna razloga za stvaranje raka i većine drugih bolesti:

  • Toksini ( bakterije, virusi, paraziti i njihovi toksini )
  • Slab imuni sistem ( zbog stresa, emocionalnih trauma, prekomernog rada )
  • Kisela pH vrednost krvi
  • Manjak kiseonika ( zbog korišćenja loših ulja i masti, slabe cirkulacije, manjak fizičke aktivnosti itd. )

  Baš kao što bi auto stao ako bi se skinuo jedan točak, tako bi se i rak zaustavio kad bi uklonili njegove pokretače ( tj. uzroke ). Rak ne znači smrtnu kaznu, ali označava jak izazov i zahteva veštinu i disciplinovan pristup koristeći više lekovitih bilja, čajeva, odabrane hrane i terapiju.

  Budwig Wellness programi

  Postoje 3 Budwig wellness programa, koja su na raspolaganju našim pacijentima, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva (Paket A, Paket B i Paket C).

  Svaki pacijent ima pravo i ličnu slobodu da bira kako će biti lečen – zvanična medicina i alternativna medicina imaju isti plemeniti cilj da pomognu u izlečenju pacijenta i u ostvarenju ovog cilja treba da sarađuju, a to postižu kroz komplementarni pristup, koji se ogleda kroz primenu Budwig protokola.

  Zakazivanje termina

  Pozovite nas na (024)553-774 ili na (024)567-495, a možete nas kontaktirati i preko online forme. Dr Katarina Badawi Mudrić je na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

  Sada je pravo vreme da zajedno poradimo na Vašem zdravlju.

  Hvala Vam na ukazanom poverenju.
  Poliklinika Badawi

  Ostavite komentar →
 • Objavio/la Sladjan on 12/10/2016, 19:32

  Postovana, jel moze da pomogne u lecenju reumatoidnog Artritisa? Hvala

  Odgovori →
 • Objavio/la Mira Balac on 12/12/2017, 08:02

  Imam 63 godine. Dijabeticar sam vec 25godina tip 2 , od toga na insulinu 8 god.Imam pocetni oblik retinopatije pecenje itrnjenje stopalai clanka u levoj nozi.Uzimam retino cap svako jutro. Pocela sam ujutru da uzimam Budvig krem sa beskcasnim razanim inegralnim hlebom.( 4 kasike mladog sira, 2 kasike lanenog ulja,i 2 kasike mlevenog lana.Secer je uglavnom dobro regulisan, ali imam komplikacije.Pijem kardiopirin 75mg zbog prosirenih vena, pa me interesuje da li sa Budvig kremom mogi da opijem i dalje kardiopirin. Zadnji tromesecni prosek je bio 5.7. unapred mnogo zahvalna!

  Odgovori →
  • Objavio/la Dr Katarina Badawi on 12/12/2017, 10:12
   in reply to Mira Balac

   Postovana Gospodjo Balac,
   I dalje mozete koristiti sve lekove. Iako laneno ulje razredjuje krv, 2 s.k. na dan nije dovoljna doza da moze da zameni lek.
   Sto se tice trnjenja u stopalima, mozete nam se javiti na telefon i dobiti sugestije za prorodno lecenje istih.
   Ako imate jos pitanja, slobodno nam se obratite.

   Odgovori →

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.

Photostream